Млада майка има нужда от финансова помощ, за да продължи

...
Млада майка има нужда от финансова помощ, за да продължи
Коментари Харесай

Майка на близнаци се нуждае от 36 000 лв., за да живее

Млада майка има потребност от финансова помощ, с цел да продължи борбата си против рака, осведоми БГНЕС. Елка Гъркова е 37-годишна лъчезарна, усмихната и обичаща живота жена, а също така, е и майка на чаровни 5-годишни близнаци.
През ноември 2017 година на Ели ѝ е сложена диагнозата „ примитивен мозъчен тумор”. Оперирана е, само че туморът не е отхвърлен изцяло и за по-малко от два месеца той нараства двойно. Тогава Ели се обръща към експерти в Турция . Там, след осъществяване на нови проучвания, се открива, че туморът е доста необичаен и нападателен, нехарактерен за възрастен човек. През февруари 2018 година дамата е оперирана още веднъж, а по-късно, стартира серия от 14 химиотерапии. По време на десетото вливане ѝ споделят, че остарелият израстък към този момент е „ остатъчни клетки”.
Последният курс химиотерапия завършва преди броени дни. Контролният ядрено-магнитен резонанс обаче демонстрира, че туморът има рецидив – 2,8 см на съвсем същото място. Лекарите са безапелационни, че е нужна нова интервенция и то – допустимо най-скоро и до 08.03.19 година фамилията ѝ би трябвало да внесе 19 700 евро по сметката на болничното заведение. Към 28.02.19 година в дарителската сметка на Ели има единствено към 4 000 лв. и фамилията на младата майка би трябвало незабавно да събере още 36 000, с цел да направи интервенцията допустима.
По време на лекуването, Ели написа в страницата си във Фейсбук: „ Всички, които ме познават знаят, че за мен няма невъзможни неща и съм роден победител. И тази борба ще я печеля “. Всеки, който желае да помогне на Ели и фамилията ѝ в борбата ѝ с подлата болест, може да го направи като изпрати SMS с текст DMS ELKA на къс номер 17 777 или като подари средства по банков път или посредством PayPal.

Елка Огнянова ГЪРКОВА-ЦВЕТКОВА
IBAN: BG81UNCR70001523188157
PayPal: https://paypal.me/EGurkova
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР