Млада жена заклала своя богат съпруг след като започнала да

...
Млада жена заклала своя богат съпруг след като започнала да
Коментари Харесай

Фатална ревност! Млада съпруга закла по-възрастния си и богат мъж след като откри в панталоните му....

Млада жена заклала своя богат брачен партньор откакто почнала да преглежда облеклата за пране. Двайсет и две годишната Нита Синджаян проверила панталоните на Амуни Вансила на 62 години и намерила презерватив в джобовете му. Тогава килърката, в припадък на ревнивост, нападнала мъжа си в къщата им в Удън Тани, Тайланд, оповестява " Мирър ". Първоначално пред полицията Нита споделила, че са били нападнати от незнайни хора, само че скоро по-късно тя признала за убийството. Според обвинената, брачният партньор се е държал неприятно към нея и при разразилата се свада той протегнал ръка да я удари. Младата жена, обаче, сграбчила нож и го блъснала. Мъжът почнал да отстъпва обратно, само че Нита траяла офанзивата си и нанесла десетки удари, преследвайки жертвата си чак до гаража.



Тялото на Амуни, който бил богат земевладелец било хвърлено в септична яма от брачната половинка му. Тя самата съобщила за убийството, като твърдяла, че са били нападнати. Полицейските чиновници я разпитвали цяла нощ, преди да се признае за действието.



Нита в детайли разказала по какъв начин е умъртвила брачна половинка си с кухненски нож. Според следствието, повода за убийството е ревнивост, като килърката не съумяла да отстрани петната от кръв и по тази причина решила да заяви и да излъже за нападението.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР