Млада жена загина късно вечерта в петък на права отсечка

...
Млада жена загина късно вечерта в петък на права отсечка
Коментари Харесай

Зловещо убийство! Кола преследва беззащитна жена по пътя в Гърменско, блъсна я и я влачи, обезобрази я до неузнаваемост

Млада жена почина късно вечерта в петък на права права сред гърменските села Дъбница и Хвостяне. Жертвата е блъсната от автомобил преднамерено. Тя е обезобразена до неразбираемост. След тежкият случай килърът е избягал и се търси, заяви.

Цялата гърменска община е блокирана.  Граничари и служители на реда са завардили всички пътища в гоцеделчевско, местните униформени са на крайник за изясняване на злокобното произшествие.

На мястото на случая са били всички кметове от гърменска общнина, с ужасяващата задача да се опитат да разпознаят натрупа.

Момичето или младата жена е била облечена със относително нови облекла, не наподобява нито на просякиня, нито на низък клас човек.

Влачена е повече от двадесет метра с висока скорост. Знае се, че килърът е бил със сив автомобил, а повода за ликвидиране то по съществена версия е любовна кавга.

Към мястото на случая са били изпратени и екип от Благоевградски криминалисти, а ОД на Министерство на вътрешните работи дава обещание публична информация напълно скоро.

По непотвърдена информация снощи са задържани трима души във връзка със зверското ликвидиране.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР