Млада жена в разцвета на силите си изпадна в безизходица,

...
Млада жена в разцвета на силите си изпадна в безизходица,
Коментари Харесай

Зов за помощ: Млада жена търси 49 900 евро за спешна операци...

Млада жена в разцвета на силите си изпадна в невъзможност, откакто заболя от рядка болест, която води до тежка инвалидизация. 35-годишната Села е диагностицирана с периневрални кисти на Тарлов.

Всичко за нея стартира с прогресираща като периодичност и времетраене болежка в региона на опашката по време на придвижване преди година. Докато един ден животът на младата жена не се обръща с краката надолу. Тогава тя научава тежката диагноза, която с течение на времето провокира костна ерозия и прилепяне и увреждане на прилежащите корени на гръбначния нерв.

Единственият късмет да се избави от това да стане неработоспособен е да бъде оперирана в чужбина, като за задачата са нужни 49 000 евро. Сумата обаче е непостижима за младата дама. „ Надявам се историята ми да доближи до повече хора, които да ме поддържат с 1 или 2 лв.. Така хем лека-полека ще събера сумата, хем тя няма да натежи на донорите “, споделя Стела.

Тези, които желаят да поддържат младата дама могат да научат повече за болестта й и за нея във фейсбук страницата „ “. Създадена е и група „ “, където се търгуват разнообразни облекла и предмети – палта, блузи, дъски за рязане, обувки и бижута.

До момента по разкритата банкова сметка и Pay-Pal 35-годишната жена е събрала над 8000 лева

Ето и по какъв начин още може да помогнете на Стела:

Дарителска банкова сметка:

Алианц банк

IBAN: BG95BUIN95611900692459

BIC: BUINBGBGSF

валута в лв.

Титуляр: Стела Красимирова Лазарова

Pay-Pal:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР