Млада жена твърди, че е била пребита и държана на

...
Млада жена твърди, че е била пребита и държана на
Коментари Харесай

Навръх нова година: Млада жена бе пребита и държана в плен от бившия си мъж

Млада жена твърди, че е била пребита и държана на мощ в дома на някогашния си мъж . Случката се разиграла в дните към Нова година, споделя.

Тормозът е станал в наличието на 2-годишното им дете . " Потресена съм, унижена съм. Не сме дружно от месеци, само че ми се обади с цел да ме помоли да отидем у тях с детето да честваме Нова година ", споделя потърпевшата Жаклин Йончева. “Казах си, че както аз съм майка, по този начин и той е татко, ще направя компромис и ще отида ”, добави дамата.

Първите няколко часа минали умерено, след което почнал и побоят . " Заключи вратата, започнаха обиди, побоища. Твърдеше, че му изневерявам, което не е по този начин. Удряше ме с юмруци по главата, риташе ме, толкоз нападателен стана, че беше кадърен да ме убие ", показа още жертвата.

Мъжът заплашил да обезобрази Жаклин с мактетното ножче . " Но детето пристигна и седна в мен и очевидно това го спря ", спомня си тя ужасната новогодишна нощ.
Около среднощ той изискал да отидат дружно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибират, телефонът на Жаклин, който е държан от мъжа й, стартира да получава известия от нейния другари, които й честитят празника. Това още веднъж ядосва мъжа. Заплахите и побоя не престават откакто фамилията се прибира вкъщи. “Наложи се да призная за невярност, с цел да спре да ме удря ”, споделя още Жаклин, която остава в плен на мъжа си още два дни.

След няколко дни тя съумява да вземе телефона си , до момента в който мъжът й не я следи. Пише известие на първия номер, който вижда, с апел да бъде викната полиция на адреса . След това съумя да позвъни и на баба си. Тя го заплашва, че ще повика полиция, в случай че не пусне внучката й да се прибере.

По думите на Жаклин Йончева побоят бил систематичен в продължение на 5 години.
Мъжът към момента не е арестуван. Прокуратурата се е самосезирала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР