Млада жена се оплака от такси във Варна. Ивета Иванова

...
Млада жена се оплака от такси във Варна. Ивета Иванова
Коментари Харесай

Туристка: Такси ми взе 55 лева за 9 километра СНИМКА

Млада жена се оплака от такси във Варна. Ивета Иванова споделя, че е била излъгана с манипулиран брояч на таксиметровия автомобил.

По думите на туристката за дистанцията от 9 км тя и неин другар са платили сумата от 55 лв.. Тя показва, че те са били осведомени с по-високата цена на таксито, само че все пак сумата още веднъж се оказала галактическа.

Накрая, с изключение на всичко, те са били изгонени от въпросния таксиметров водач.

Вижте целия й роман:

" Дано позволите да споделя машинация, на която станахме жертва през вчерашния ден в този другояче наш обичан град. След празника на града нощес, към среднощ, в лека суматоха, че много време не можем да намерим свободно такси да ни закара до хотела (към 9 км до Дружба), като същински шаранчета скочихме в клопката на такси на Виктор Транс ЕООД. След като още първоначално преглътнахме нощната му цена от 2.98лв/км, най-после на пътуването се оказа, че би трябвало да преглътнем и че дистанцията сред Севастопол (хотел Черно море) и Дружба към този момент се е удвоило или другояче казано манипулираният брояч.

Поискахме обяснение за сметката от 55 лева, господинът безочливо ни изяснява, че за 14 км разстояние - толкоз. След нашето изрично противоречие, че дистанцията е 14 км, поискахме касов бон, където дори написа, че сме се возили над 17 км. При това той доста се ядоса и ни изгони от таксито, че сме го бавели ", написа Иванова.

В умозаключение тя поучава варненци и посетители на града да употребяват услугите единствено на одобрени таксиметрови компании.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР