Млада жена се хвърли пред приближаващ влак, за да спаси

...
Млада жена се хвърли пред приближаващ влак, за да спаси
Коментари Харесай

Младо момиче се хвърли пред идващия влак, за да спаси майка си от сигурна смърт

Млада жена се хвърли пред идващ трен, с цел да избави майка си, оповестява The Atlanta Journal-Constitution. Сю и щерка й пристигнали в Атланта, с цел да прегледат града. В метрото обаче чужд мъж нападнал майката и я съборил от платформата.

Сю паднала на релсите и изгубила схващане. 28-годишната й щерка Кейти незабавно скочила след нея и пробвала да й помогне. Тя отместила майка си от пътя на влака, само че не съумяла да се реалокира на безвредно разстояние и попаднала под трена.

След случая и двете дами са с контузии, само че са останали живи. „ Ако Кейти не беше скочила на релсите, Сю нямаше да е с нас”, разяснява бащата на смелата жена Джери.

Сю е откарана в болна със разтърсване на мозъка, фрактура на лакътната става и фрактура на костите. Дъщеря й е с по-тежки пострадвания – оток на мозъка, ампутирана част от стъпалото и раздрано сухожилие на рамото. Направена й е реконструктивна пластична интервенция. Тя остава в болница в тежко положение.

Мъжът, блъснал Сю под влака, е арестуван. В полицейския отчет е маркирано, че не е разбирал въпросите, които му задават и не е изключено да е умствено изостанал.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР