Млада жена се хвърли от третия етаж на IV-то ДКЦ

...
Млада жена се хвърли от третия етаж на IV-то ДКЦ
Коментари Харесай

Млада жена се хвърли от третия етаж на поликлиника във Варна

Млада жена се хвърли от третия етаж на IV-то ДКЦ във Варна, оповестиха за Varna24.bg ужасени очевидци на случилото се. 
Драмата се разиграла след 11 часа през днешния ден, като не е ясно дали се касае за случай или опит за самоубийство. 
От пресцентъра на полицията потвърдиха за медията ни, като прецизираха, че се касае за 24-годишна жена, паднала от прозореца на здравното заведение, която при идването на екип от Спешна помощ е била контактна и в схващане.
Касае се за психологично болна жена, която до скоро е била настанена в профилирано лечебно заведение. Днес тя посетила поликлиниката дружно със своята майка, с цел да потърси спомагателна здравна помощ след изписването й от психиатрията. 
Докато майката е чакала долу щерка си, двете са разговаряли през отворения прозорец на третия етаж, след което младата жена е скочила от там. 
Незабавно на място е извикан екип на Бърза помощ, който е отвел потърпевшата в незабавния център към МБАЛ " Св. Анна ".
" Пациентката е отведена в схващане, объркана, без забележими тежки контузии. Тепърва сътрудниците ще създадат проучвания и ще открият има ли някакви съществени вътрешни пострадвания и ще подхващат дейности по стабилизирането на дамата. Паднала е от към 10 метра, което фактически крие сериозен риск, само че се надяваме да няма съществени провали ", разяснява за медията ни доктор Мая Рашева, шеф на ЦСМП Варна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР