Млада жена с близо 3 промила алкохол беше задържана в

...
Млада жена с близо 3 промила алкохол беше задържана в
Коментари Харесай

Жена катастрофира на бензиностанция в София, дрегерът отчете близо 3 промила алкохол в кръвта ѝ

Млада жена с близо 3 промила алкохол беше арестувана в София. Тя привлякла вниманието, откакто измежду бял ден катастрофира на бензиностанция.

Само дни след случая, при който пийнал опустоши и умъртви 15-годишния Филип в центъра на София, беше арестуван следващият използвал алкохол водач. Това стана на бензиностанция на столичния бул. „ Владимир Вазов ” малко след 12 часа на обед.

„ Жената подкара и удари автомобила, продължаваше да бута колата напред, мислех, че скоростите са ѝ блокирали. Тя беше несъответстваща ”, описа пред NOVA очевидец. Пробата с дрегер демонстрира внушителните 2.96 промила алкохол. „ Махайте се! Псувам ви ”, сподели шофьорката. 

24-годишната жена е притежател на колата. Автомобилът беше дерегистриран и ще бъде иззет.

„ Не ги е стреснала гибелта на едно дете, само че мярката, наложена от началото август - лишаване на МПС, стресна повече водачите, което изигра предпазен резултат. И за нас това беше учудващо ”, уточни началникът на отдел „ Пътна полиция ” Николай Крушарски.

„ Трябва да оставим време на този закон. Министерство на вътрешните работи да изпълни едни паркинги и хората да се качат на рейсовете. Макар и пияни, само че в рейсове, с цел да не газят никого ”, уточни очевидецът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР