Млада жена разпространявала наркотици е задържана от служители на сектор

...
Млада жена разпространявала наркотици е задържана от служители на сектор
Коментари Харесай

Хванаха трима души с дрога, млада жена се оказа дилър

Млада жена разпространявала опиати е арестувана от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик. Акцията е осъществена през вчерашния ден от екипи на бранша, които на улица в Пазарджик задържали 26-годишна жителка на село Калугерово. В хода на траялите близо месец полицейски дейности се открило, че дамата е била дилър на кокаин на територията на района. Тя е арестувана за период от 24 чака в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура - Пазарджик.

Служители на полицейски сектор „ Изток “ заловиха млад мъж с дрога. Снощи на кръстовище в регионалния град автопатрул направил инспекция на 26-годишен гражданин на пазарджишкото село Братаница. У него униформените разкрили две полиетиленови топчета, в които имало суха листна маса. След направения полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид. Дрогата е конфискувана, а притежателят и арестуван в ареста. Спрямо него е формирано бързо произвеждане.

Септемврийски служители на реда задържаха лидер карал под въздействието на амфетамин. Вчера на пътя Пазарджик-Белово автопатрул при РУ-Септември спрял лек автомобил „ Ауди “. Униформените направили инспекция на 29-годишния лидер от Костенец. Оказало се, че младият мъж е зад кормилото под въздействието на амфетамин. Той е арестуван за период от 24 часа, а по отношение на него се води бързо произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР