Млада жена разкри, че нейният хранителен режим се състои само

...
Млада жена разкри, че нейният хранителен режим се състои само
Коментари Харесай

Секси мацка: Ям само слънчева светлина и въздух, от време на време пия чай

Млада жена разкри, че нейният хранителен режим се състои единствено от силата, която тя може да извлече от природата без да яде нищо твърдо. Одра Беър се дефинира като бретерианец и твърди, че може да гладува до 97 дни, тъй като храната ѝ пречи да се любува на живота. Въпреки рисковете и неналичието на научно пояснение, Одра твърди, че диетата ѝ работи и е здравословна за нея, написа в. "Метро ".



Младата жена твърди още, че тя е пробвала редица разнообразни диети през годините, в това число тази на веганите и суровоядството, преди да се отдаде напълно на праничния живот и бретарианството. Лекуването посредством прана (енергията на живота) се състои от това, човек да живее с помощта на силата, която може да вдишва и всмуква от природата към него. Някои настояват, че въпросният хранителен режим е рискова машинация. Британската здравна организация би класифицирала хранителния режим на Одра като извънредно нискокалориен, като се предлага, в случай че човек стартира да го следва, той да бъде под непрекъснат медицински надзор.

Периодичното недояждане: Истински пробив при отслабването



Въпросният хранителен режим всекидневно е следван от дебели хора, такива с показател на телесните мазнини над 30, само че той не би трябвало да е първият избор на тези, които желаят да се избавят от непотребните килограми. Препоръчва се оптималното време на следване на режима да не е повече от 12 седмици. А в случай че става въпрос за от време на време следване - да не е повече от 4 дни в седмицата.



Одра, която е родом от американския град Мианеаполис, прекарва до 3 часа дневно фокусирайки се върху дишането си, като единствено приема в течение на деня сокове, смутита и чайове. При това, Одра има вяра, че тя вдишва по този начин наречената "прана ", когато се концентрира върху дишането си. "Има нещо магическо в следеното, съзнателно дишане, което те изправя лице в лице с твоята същина, изкарва на яве ядрото на твоето създание ", разяснява тя.


"Контролирането дишане ти оказва помощ да осъзнаеш кой си в действителност, да схванеш от какво имаш и нямаш потребност. Никога не съм желала да се откажа от храната, просто започнах да упражнявам следеното дишане по 40 минути на ден и след пет дни аз към този момент не усещах апетит за твърди храни. Първото ми недояждане продължи 97 дни. Любимият ми метод за зареждане с прана е посредством следеното дишане ", описа Одра.

Как да пием водата с оптималната изгода за здравето?

"Препоръчвам на всеки да гладува, да се прочисти и да се ограничи даже и без да учи за следеното дишане. Също може да усетите прана с времето посредством природата, припичането на слънце, играта. Ако желаете, може и да се храните по време на общественото си другарство. През множеството дни аз единствено пия чайове, натурални сокове, сокове от зеленина или свежа кокосова вода. От време на време в действителност хапвам, само че по-скоро това се случва на празници ", сподели още младата дама.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР