Млада жена попадна неволно в болница заради повече от нелепа

...
Млада жена попадна неволно в болница заради повече от нелепа
Коментари Харесай

Жена, отказала да пуска газове пред гаджето си, влезе в болница

Млада жена попадна несъзнателно в болница поради повече от нелепа причина.

Когато се намирате още в ранните стадии на една връзка, никога не желаете да попадате в смущаващи обстановки пред новата си обич. За тази първична пристрастеност всичко наподобява напълно и най-малкото нещо може да скапе илюзията. През това време дамите не пропущат да носят грим при всяка среща, а мъжете заменят комфортните спортни екипи с дънки и панталони.

Една жена обаче беше приета в болница, откакто се стискала прекомерно дълго и не желала да изпуска газове пред гаджето си, написа ladbible.com.

Абсурдната история бе оповестена преди дни в ТикТок и към този момент натрупа два милиона гледания.

В текста към видеото авторката на клипа споделя, че се усеща доста „ комфортно “ в връзките си с гаджето си: " Аз и гаджето ми вършим всичко дружно и ни е комфортно. "

След това тя сподели фотография на себе си в болничното заведение, към която написа: „ Отстраняват ми апендикса, тъй като се опасявах да пръцкам към него. “. Потребителите са били потресени от видеото, като някои дами изразили страха си, че същото може да се случи и с тях.

@cazakid69

♬ original sound - asp
" Стомашните ми проблеми се утежниха 10 пъти, откогато съм във връзка единствено заради тази причина. ", разяснява гласи един от мненията.

Други консуматори пожелаха на младата дама бързо възобновяване: „ О, доста скърбя за случилото се, уповавам се, че си добре “.

Д-р Каран Радж разяснява тематиката. " Хората изпускат газове приблизително по 14 пъти дневно. Ако някой ви каже, че не пръцка, той лъже ".

Той прибавя, че неизпускането на газове може да има тежки последствия: „ Ако се сдържате прекомерно дълго, това може да се всмуква още веднъж в кръвния ви поток и да " излезе ", когато издишате “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР