Млада жена отправи сериозен призив и предупреждение към всички, които

...
Млада жена отправи сериозен призив и предупреждение към всички, които
Коментари Харесай

Филърите в устните - истински кошмар, а не естетичско удоволствие

Млада жена насочи сериозен апел и предизвестие към всички, които обмислят опцията да си слагат филъри за устни. И акцентира какъв брой значимо е първо да се направи съществено изследване, за да се избегнат " козметични произшествия " - сходна на тази, която самата тя е претърпяла.

28-годишната Джесика Бурко от Лос Анджелис печели премия в Instagram. Тя е модел и инфлуенсър и държи извънредно на външния си тип и с наслада приема премията, която е гратис слагане на дермален филър.

Но това, което е трябвало да бъде наслаждение, се е трансформирало в злощастно преживяване.

Малко след края на процедурата, устните на Джесика стартират да се уголемяват. Разбира се, това е търсеният резултат на интервенцията, само че в тази ситуация те нарастват ненадейно доста. Освен това стартират и мощни болки.

" Болеше ме пъклен доста, което беше необичайно, тъй като знам, че не би трябвало да е по този начин. А и кожата към устата ми стана извънредно алена. Определено всичко не беше обикновено ", споделя случилото се Бурко.

Тя се връща на мястото, където е правена процедурата и са ѝ предписани лекарства. Които обаче, както твърди тя, въобще не подействат. А най-лошото от всичко е, че съвсем цялото лице на Джесика стартира да се подува.

Въпреки компликациите, тя взема решение да показа фотоси и видеа в обществените мрежи, само за да покаже неприятния образец на своите хиляди почитатели и да предизвести да бъдат деликатни. Видеата събират стотици хиляди лайкове и още толкоз мнения от шокирани консуматори.

В последна сметка Джесика отива в различен салон за хубост, където разтварят пълнителя за устни. " Трябваше ми цяла една седмица по-късно, с цел да се върна към естественото си положение ", споделя тя.

Преживяването обаче не я отхвърля от филърите като цяло и след известно време тя още веднъж си слага такива. Но го прави в тествано и несъмнено място.

" Това, което желая да кажа на всички, е: апелирам, направете авансово изследване. И постоянно задавайте доста въпроси, с цел да сте сигурни, че могат да създадат за вас тъкмо това, което желаете. Не се впускайте в нещо единствено тъй като звучи добре или има договорка ", безапелационна е Джесика.

Прилагането на дермални пълнители нормално е безвредно, в случай че се прави от умел и уместно дипломиран експерт, прецизират от английската Национална здравна работа, представена от Metro.

Основните препоръки са да се ревизира дали лицето, което слага дермални филъри, е вписано в указател, т.е. че дава отговор на избрани стандарти на образование и умения. И да се заобикалят лица, които са минали единствено къс курс на образование.

По време на консултацията е значимо да се попита за наименованието на продукта, метода и мястото на производството му, за всички опасности и вероятни странични резултати и какво може да се случи, в случай че нещата се объркат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР