Млада жена от Велико Търново е в неизвестност. За това

...
Млада жена от Велико Търново е в неизвестност. За това
Коментари Харесай

Виждали ли сте това момиче? Близките ѝ я търсят СНИМКА

Млада жена от Велико Търново е в неопределеност. За това оповестиха нейни близки в обществената мрежа. Наргис Алиева е на 26 години, изчезнала е нощес към 18:30 часа.

Предполага се, че момичето може да бъде в Русе.

„ Търси се това момиче, споделя се Наргис Алиева и е на 26 години от Велико Търново. Изчезнала е нощес към 18:30, в региона на града. Ако някой има информация за местонахождението ѝ да се свърже с мен на персонални или на телефон 0886179726. По всяка възможност може да е и в град Русе. Всяка информация ще ни бъде от изгода, незабавно е, “ написа Захаринка Йорданова.

„ Предполагате, че може да е и в град Русе, затова не може изрично да се приказва за мистериозно изгубване, а за преднамерено тръгване. Ако Вие самата имате повече информаця, я споделете. Така ще е най-добре. Защо пък да е в Русе, може да е в Стара Загора (примерно). С какви облекла сте я видяла за последно, къде, в какви връзки сте били по време на последния си контакт с нея, като я видяхте в какво положение беше, беше ли несъответстваща... Правила ли е подмятания за нещо или някой... Успех, “ разяснява мъж.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР