Млада жена от Пловдив се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg,

...
Млада жена от Пловдив се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg,
Коментари Харесай

Внимавайте! Млада пловдивчанка сигнализира за скандална обява за компаньонки в сайт на агенция за модели

Млада жена от Пловдив се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да изкаже възмущението си от публикация на организация, която набира модели. Жената ни даде чата с мениджъра на организацията. За да бъдем оптимално справедливи и да чуем и другата гледна точка  на засегнатата страна, кореспондент на Plovdiv24.bg  се опита да се свърже с господин Щерев, само че безуспешно. Вижте какво описа пловидвчанката:

" Здравейте! Казвам се В. Б. и съм от град Пловдив. Наскоро попаднах на една реклама, търсеща професионални модели, организацията се споделя Aia Models.  Заинтригувах се от обявата и взех решение да се свържа с тях, един от мениджърите на име Асен Щерев ми написа, че сега търсят девойки за компаньонки в Германия, а не професионални модели.

Аз съм в потрес и не мога да допускам, че има такива хора в България. Искам да предупредя девойките, които са решили да се развиват, само че попаднат на недобросъвестни агенти, да не се залъгват да подписват  контракти с тази организация, в случай че не желаят да бъдат проститутки!

Оставаме разполагаем да представим и позицията на организацията, упомената в сигнала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР