Млада жена от Добрич спешно се нуждае от средства, за

...
Млада жена от Добрич спешно се нуждае от средства, за
Коментари Харесай

Млада жена се нуждае от помощ за лечение

Млада жена от Добрич незабавно се нуждае от средства, с цел да продължи лекуването си в онкоболница в Турция. Жулиета Василева е диагностицирана с рак на шийката на матката преди три години.

Провежда лекуване в България, само че след това ракът се връща. Започва втори курс от химиотерапия, само че бързо губи от тежестта си и лекарите в България отхвърлят да продължат лекуването ѝ. Семейството ѝ намира избавителен вид в клиника в Турция, където Жулиета се намира и сега.

Събрани са средства, само че парите свършват извънредно бързо, защото се постановат животоспасяващи интервенции, които не са били планувани.

Само година откакто Жулиета ражда сина си, тя е диагностицирана с рак на шийката на матката. Направена ѝ е интервенция в Плевен, минава и курс на лъчетерапия във Варна и положението ѝ се усъвършенства.

Три години по-късно обаче заболяването се завръща с рецидив на лимфния възел на дребния таз.

" След четири курса на химиотерапия се оказва, че ракът се е повлиял доста малко и се постанова да продължат лекуването. За страдание положението ѝ се утежнява, тя се обездвижва и внезапно изгубва килограми ", споделя нейният брачен партньор Галин Енев.

Въпреки напъните на околните ѝ Жулиета не съумява с месеци да доближи мечтаните 40 кг, с цел да се подложи на интервенция и по този начин фамилията ѝ стартира да търси вид за лекуване в чужбина.

Получават оферта от клиника в Турция и доста бързо събират нужните средства посредством донори. Така Жули бива настанена за лекуване в турската клиника.

Започват имуно- и химиотерапия, само че се появяват проблеми с корема ѝ и излиза наяве, че тя се нуждае и от незабавна животоспасяваща интервенция.

По думите на брачна половинка й Жули се възвръща доста добре след интервенцията и евентуално още тази седмица ще стартират още веднъж с химио- и имунотерапията, само че фамилията не разполага към този момент с нужните средства.

За акцията и какъв брой пари са нужни споделя приятелката на Жулиета Мария Петрова:

" Към момента сме събрали към 110 000 лв., само че тези пари за два месеца изчезнаха. Тя не може да бъде изписана, занапред стартира действителното ѝ лекуване. Първата интервенция коства към 21 000 евро, които ги изискуем на болничното заведение. Общо с престоя и с втората интервенция изискуем към 32 000 евро. Не знаем още какъв брой пари ще трябват, тъй като всичко се случва на момента, интервенциите са по неотложност. Организирали сме благотворителен базар във фейсбук и всеки може да продава неща, които са му непотребни ".

Приятели и близки оказват помощ освен в търсенето на пари за лекуването на Жулиета, само че и с развъждането на нейния четиригодишен наследник Коко. Детето знае къде е мама и единственото, за което моли Дядо Коледа е тя да се върне скоро при него.

Paypal: [email protected]
Дарителска сметка в Уникредит Булбанк
IBAN: BG02UNCR70001524152013
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Жулиета Петрова Василева
Zhulieta Petrova Vasileva
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР