Млада жена от Добрич се бори с тежко онкологично заболяване,

...
Млада жена от Добрич се бори с тежко онкологично заболяване,
Коментари Харесай

Млада жена от Добрич отиде на гинеколог и чу най-страшната вест

Млада жена от Добрич се бори с тежко онкологично заболяване, а дребното й момченце мечтае мама да оздравее и да се прибере за Коледа, оповестява Varna24.bg.

Жули, която през последните три години се бори самоуверено с подлия рак има потребност от незабавна помощ!

Младата жена е едвам на 41 години, грижовна и любяща майка на 4-годишно момченце, за което към този момент физически не може да поставя нужните грижи.

През 2017 година стартира кошмарът за Жули и околните ѝ, когато при надзорен обзор тя е диагностицирана с карцином на шийката на матката.

След направена интервенция и изкарани 25 курса лъчетарапия, се постанова слагане на уретрални стентове.

В началото на годината е намерено вторично злокачествено обучение на дребния таз, което притиска седалищен нерв и това приковава Жули на легло. Болките са нетърпими и непрестанни, даже и след банкет на най-силните предписани болкоуспокояващи.

Назначени са четири курса химиотерапия, от които образуванието не се повлиява. Назначава се по-агресивна химиотерапия, която едвам не погубва живота ѝ...

Заради усложненото положение и загубата на тегло, Жули е едвам 33 кг, заради което в България не се ангажират да ѝ бъде направена последваща интервенция.

Последната вяра за Жули е лекуване в турската болница "American Hospital ", където тя се намира сега.

Първоначалната сума, която е нужна за започване на лекуването е 20 000 евро, които са били събрани, само че към този момент са изчерпани след постъпването на младата жена в болничното заведение.

Ето какво споделят другари на фамилията на страничката на на 7 декември:

"Здравейте, благи хора. Този сладостен дребен и благ мъж е Коко синът на Жули. Коко си мисли, че мама е на ортодонт и когато й оправят зъбчето мама ще се прибере.

Нека дружно съберем нужните средства за имунотерапията и химиотерапията на Жули. Коко доста ще се радва в случай че мама си е вкъщи за Светлите празници които предстоят.

Средствата събрани до в този момент са съвсем изчерпани. Всеки миг се чака да се стартира химиотерапията и имунотерапията, стига Жули да спре да подвига температура. Били са й отстранени уретралните стентове, тъй като докторите си мислят, че е от тях. Трябва да минат 48 ч без температура, с цел да може да се стартира вливането.

Молим Ви, дано който може да отдели нещо, даже минимално, да продължим поддръжката за Жули, с цел да се върне към естествен метод на живот.

Казват, че по Коледа стават чудеса. Нека нашето знамение е Жули!

Можете да помогнете на Жули посредством банков път по дарителската сметка в Уникредит Булбанк

IBAN: BG02UNCR70001524152013

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Жулиета Петрова Василева

Zhulieta Petrova Vasileva

PAYPAL:

Или да се включите в проведения. Предстоят празници и всеки може да откри подаръка който търси и по този начин да се включи в ДОБРТА КАУЗА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР