Млада жена от Бургас издирва безуспешно своята майка от близо

...
Млада жена от Бургас издирва безуспешно своята майка от близо
Коментари Харесай

Близо година жена от Бургас издирва майка си

Млада жена от Бургас търси безрезултатно своята майка от близо една година. Припомняме, че брокерката на недвижими парцели Теодора Бахлова изчезна безследно на 29 октомври предходната година. Преди дни в града изчезна и млад мъж на име Юмер Мехмед. И двамата за последно са се видели с предприемач, който полицията през вчерашния ден арестува.

Теодора Бахлова е имала бизнес с недвижими парцели в Лондон. Преди към година се прибира в Бургас и изчезва безследно. Дъщеря ѝ обаче продължава да я търси и до през днешния ден.

" Със сигурност не се е укрила или самоубила. Някой нещо ѝ е направил - дали я е умъртвил, дали я е отвлякъл, не мога да предсказвам ", описа Християна Радоева.

Дъщеря ѝ твърди, че има връзка сред случая с майка ѝ и този с изчезналия предходната седмица 28-годишен строител Юмер Мехмед от разрушената тайфа на Митьо Очите.

Юмер Мехчед е в неопределеност от 4 август тази година. За последно той е разговарял с известния предприемач на недвижими парцели Станимир Рагевски, който през вчерашния ден бе задържан от полицията в Бургас.

Според дъщерята на изчезналата Теодора точно този арест може да докара до разплитането на мистерията към неочакваното изгубване на майка ѝ и това на Юмер. Общото сред двата случая е, че арестуваният Станимир е техен другар и бизнес сътрудник.

" Свързва ги обстоятелството, че и двамата изчезват измежду бял ден. И двамата последно са комуникирали със Станимир. Майка ми комуникира със Станимир, Юмер също комуникира последно с него. И майка ми е споделила на нейна близка другарка, че чака нещо доста значимо да ѝ се случи, Юмер също го е споделил, само че в различен словоред. След това изчезват ", изясни дъщерята на изчезналата.

От Министерство на вътрешните работи обявиха за Българска национална телевизия, че се ревизират всички версии, в това число и дали има връзка сред двата случая.

" По данни на полицията, когато майка ми е изчезнала, той също е бил за 24 часа задържан. Все още няма формирано досъдебно произвеждане. Явно полицията към момента събира сведения за осъществено закононарушение, което за мен е ясно, че има закононарушение. Не знам какво се случва към този момент 10 месеца ", добави Християна Радоева.

Прокуратурата в Бургас обаче е образувала произвеждане за похищение по случая с изгубването на Юмер.

Репортер: Елеана Цанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР