Млада жена от английския град Чадъртън, която нямаше представа, че

...
Млада жена от английския град Чадъртън, която нямаше представа, че
Коментари Харесай

Мъж отиде да провери детето, а като се върна при жена си в спалнята...

Млада жена от британския град Чадъртън, която нямаше визия, че е бременна, роди в личната си спалня, написа Manchester Evening News.

20-годишната Джорджия Кроутър и сътрудникът ѝ Калвин Хоум се прибрали у дома след фамилно събиране. Британката си легнала, само че към 3 часа сутринта се събудила от мощна болежка и коремни конвулсии.

Приятелят ѝ позвънил на незабавна помощ, само че от там му споделили, че лекарите ще могат да дойдат след шест часа. Джорджия останала да лежи в спалнята, а Калвин слязъл до първия етаж, с цел да огледа 2-годишната им щерка.

" Лежах в леглото и внезапно почувствах, че би трябвало да напъна. Застанах на ръце и колене и просто захапах одеялото ", споделя Кроутър.

Когато сътрудникът ѝ се върнал в спалнята, я заварил да лежи на пода с бебе в ръце. В 8:05 часа сутринта двамата към този момент имали второ дете - наследник.

Майката и бебето били закарани в болница. Там новороденото било диагностицирано с зараза и настанено в интензивно поделение. Седмица по-късно Джорджия и дребният Винсънт се прибрали вкъщи.

Британката споделя, че откогато родила щерка си, водила непрестанна битка с непотребното тегло. Въпреки рестриктивните мерки в храненето, тя усещала мощно отичане на корема.

" Нямах менструация, тъй като бях на противозачатъчни инжекции. Хората ми споделяха, че наподобявам като бременна и това доста ме разстройваше, само че когато бебето се появи на бял свят, си помислих, че може би по тази причина съм се чувствала подута ", изяснява Кроутър.

Когато приятелите и фамилията ѝ научили за непредвиденото раждане, в началото решили, че Джорджия и Калвин се майтапят. Уверявайки се, че думите им са истина, бързо ги затрупали с всички нужни облекла и аксесоари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР