Млада жена на видима възраст около 25-30 години отмъкна детско

...
Млада жена на видима възраст около 25-30 години отмъкна детско
Коментари Харесай

ВИДЕО Млада жена нагло открадна яке и телефон от детски кът в Бургас

Млада жена на забележима възраст към 25-30 години отмъкна детско яке и телефон от ъгъл за малчугани на ул. „ Сердика “ в центъра на Бургас. Наглата кражба е осъществена през вчерашния ден измежду бял ден, а действието е записано от камерите за видеонаблюдение на търговски комплекс.



От фрагментите се вижда по какъв начин дамата, която носи преди малко закупена храна в лявата си ръка, минава по улицата с бодра стъпка, когато внезапно стопира пред входа на „ ТРИА “ и вижда захвърленото алено яке. Без доста да му мисли чернокоската се оглежда, сграбчва връхната дреха и се ускорява в с бърза крачка в посока бул. „ Христо Ботев “.

„ Моля за помощ! Ако някой познава момичето на записа, да се свърже с мен. Става въпрос за кражба на детско яке с телефон в джоба. Полицията към този момент работи по случая, само че ще е от изгода всяка информация за крадлата. Благодаря авансово! “, написа Стефка Георгиева, която е разгласила фрагментите от кражба та.

Записът е с добра резолюция и на него ясно се вижда лицето на извършителката. Тя е висока към 1.70 м, облечена в черно яке и дънков панталон.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР