Млада жена на 43 години от Враца е починала тази

...
Млада жена на 43 години от Враца е починала тази
Коментари Харесай

Жена почина, докато чака пред Спешното отделение във Враца

Млада жена на 43 години от Враца е умряла тази нощ пред очите на невръстното си дете, до момента в който чакат с мъжа й да бъде призната в незабавно приемно поделение във Враца, предава, като се базира на мъж, който е станал очевидец на цялата обстановка тази нощ.

Свидетелят е качил в персоналния си профил видео, на което се вижда по какъв начин дамата, мъжът й и детето чакат пред регистратурата в незабавно приемно поделение на врачанската болница, а работещата вътре напълно умерено си разбърква кафето и няколко пъти пита мъжа дали й знае ЕГН-то й. През това време главата на дамата клюмва обратно и тя губи схващане пред очите на дребното си дете.

Секунди преди този момент мъжът изяснява на служителката в регистратурата, че от два дни жена му е пила " Флудрекс ", а снощи се е събудила и му споделила, че не може да диша. Пила е единствено вода, само че положението й се влошило и се обадили на тел.112, след което пристигнала кола за спешна помощ и ги оставила там.

Според очевидеца дамата е умряла още пред регистратурата, само че съгласно изпълнителния шеф на лечебното заведение доктор Петър Керемедчиев тя е издъхнала в ръцете на реаниматорите.

По думите на доктор Керемедчиев, който към този момент е бил осведомен със случая, 43-годишната жена е стояла към 10 минути пред регистратурата, след което е призната в реанимация, само че медиците не са съумели да я спасят.

Тя е имала тежка белодробна емболия, която може да е пост коронавирус синдром, макар че пробата й е негативен.

" Тя не умира там, само че съгласно мен тези минути там, които се виждат и на видеото, са отвратителни. Взел съм административни ограничения ", съобщи доктор Керемедчиев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР