Млада жена, качила се на жп стълб, спря влака от

...
Млада жена, качила се на жп стълб, спря влака от
Коментари Харесай

Жена спря влака от Варна за София, покатери се на стълб и се закани, че няма да слезе, докато не получи алкохол

Млада жена, качила се на жп дирек, спря влака от Варна за София. Действието се развива на гарата в Червен бряг.

Видимо в несъответстващо положение, дамата се е качила по металния дирек и оповестила, че няма да слезе, до момента в който не ѝ дадат алкохол. Намесила се и полицията. Бързият трен е прокиснал на перона близо половин час.

„ Влакът се движеше по разписание и спря в избрания час на гара Червен бряг. След това за една секунда композицията потегли и незабавно по-късно спря още веднъж. Ние погледнахме през прозорците и видяхме млада жена – на забележима възраст към 30 години, която се качи на един от стълбовете “, описа шефът на професионална гимназия по железопътен превоз Мирослав Павлов, предава бТВ.

Екшънът станал за към 20 секунди пред погледа на недоумяващите пасажери и началник „ Движение “ на гарата. Жената съумяла да се изкачи на към осем метра височина и всички се тормозят, че е допустимо да бъде убита от волтовата дъга.

„ За благополучие случаят завършва без жертви. „ Ръководителят „ Движение “ на гарата реагира доста съответно. Нямаше други чиновници или полиция. Оказа се, че това се случва за трети път “, разясни още Мирослав Павлов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР