Млада жена, изпаднала в трудна ситуация, е била спасена от

...
Млада жена, изпаднала в трудна ситуация, е била спасена от
Коментари Харесай

Добрата новина: Полицаи спасиха изпаднала в беда жена на Е-79 между Монтана и Видин

Млада жена, изпаднала в сложна обстановка, е била избавена от двама служители на реда на Е-79 сред Монтана и Видин, научи организация BulNews. Тя потърси организация BulNews.bg, с цел да изкаже своята признателност към униформените.
Към 9.40 часа в сряда Надежда Милева карала по Е-79, когато предходна с колата си през камъни, паднали се от канара, и спукала гума. Всичко това станало при претрупан трафик от камиони и коли. Милева подала сигнал на тел. 112, тъй като останала на пътя и нямало по какъв начин да помръдне колата си.
„ Минах през камъни, свлекли се от канара, спуках гума, отлепи се и останах на джанта. Докато алармирах 112, безусловно животът ми беше в заплаха, заради естеството на пътя /тесен двулентов, без отбивки, трафик на камиони и гъста мъгла/ “, споделя Милева.
В този миг дамата видяла, че доближава полицейска кола, която спряла незабавно, а униформените я попитали от какво нуждая се и незабавно обезопасили мястото. Служителите на КАТ отстранили камъните, с цел да предотвратят други катастрофи и сменили гумата на дамата.
„ Оказаха подпомагане, съответно с ситуацията, с висок професионализъм и огромно сърце! Искам да изкажа възхищението си от екипа на младши автоконтрольор Илиян Илиев и автоконтрольор Цветомир Цветанов. Нямам думи, с които да изразя човещината и професионализма им!
Желая на тях и фамилиите им, здраве и шанс, а на началниците им да основават повече такива експерти с душа! Нека всичките им сътрудници, вземат образец от тях! “, сподели Милева.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР