Млада жена иронизира фалшивия живот на повечето инфлуенсъри, научи BulNews. Ванеса

...
Млада жена иронизира фалшивия живот на повечето инфлуенсъри, научи BulNews.
Ванеса
Коментари Харесай

Рич бич от Вълчедръм: Млада жена иронизира в тик-ток фалшивия живот на някои инфлуенсъри /снимки/

Млада жена иронизира подправения живот на множеството инфлуенсъри, научи BulNews.
Ванеса Кьосина, позната повече на тик-ток обществото като "рич камшик ", е на 23 години и е от монтанското градче Вълчедръм. Тя е приела за своя задача да иронизира подправения живот на множеството инфлуенсъри в обществените мрежи. Не всички обаче схващат какво в действителност прави тя и по тази причина е известна като „ рич камшик ".​
Ванеса се занимава с цифров маркетинг и живее в Барселона.
"Създадох тик-ток профила с концепцията да качвам мини влогове. Впоследствие получих коментар "рич камшик " и тогава ми хрумна, че мога да изградя подобен облик, с който да осмивам всички инфлуенсърки в инстаграм, които показват съвършения живот, подправеното благополучие, животът по заведенията за хранене със скъпи облекла, което в действителност не е по този начин ", споделя пред Нова тв тик-токърката.
" "Спонсорът " - мъжът ми, реши да ме изпрати на отмора с другари и ми сподели да си избера, която и да е дестинация. Аз не съм като всички инфлуенсърки, които вървят по островите и се вършат на кифли, и взех решение да отида на Северния полюс ", споделя Ванеса.
"Реално аз съм напълно нормално момиче от село, както се представям и в тик-ток. Идвам от доста дребен град. Живяла съм на разнообразни места по света, само че в никакъв случай не съм забравяла от къде съм тръгнала. Много хора си мислят, че съм като всички останали и повеждам първокласен метод на живот, само че аз съм израснала във Вълчедръм и пребивавам обикновено. Мога и с 2, мога и с 200 ", споделя гордо момичето от монтанското градче.
"Живея живота на една студентка в чужбина. Дори не излизам всеки ден, защото имам работа и лекции, отивам на фитнес - животът ми е напълно естествен.
Може би от обществените мрежи излезе трендът да носиш скъпи облекла, да излизаш по първокласни заведения, да се возиш в скъпи коли. Много девойки не могат да си разрешат подобен метод на живот и си търсят спонсори или както се споделя "шугар дади ". Точно това осмивам и аз в тик-ток. Според мен една жена би трябвало да е самостоятелна, да се развива, да гради кариера и да изкарва лични средства, с които да се устоя сама, в случай че един ден спонсорът я остави. Аз съм спонсор на себе си. Имам големи цели и не спирам да изучавам и да се развъртвам ", споделя вълчедръмската хубавица.
Образът в инстаграм на Ванеса обаче е друг от този в тик-ток. В инстаграма си тя от години споделя потребно наличие и оказва помощ на хората да се развиват и да се грижат за себе си.
Ванеса Кьосина има бизнес за фитнес аксесоари за тренировки у дома. Създала го е тъй като има доста дами, които нямат време да вървят в залите и по този метод им дава артикул, с който да се грижат за себе си.
"Красивите дами постоянно са подценявани, изключително от мъжете. Случвало ми се е да приказвам с мъже по бизнес и те да не ме одобряват насериозно, тъй като си мислят, че съм едно младо и неуместно момиче, което не знае какво да прави. Според мен обаче са нужни 2-3 минути при среща с човек, с цел да го убедиш, че с изключение на хубост имаш и разум ", безапелационна е тик-ток звездата от Вълчедръм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР