Млада жена има нужда от нашата помощ. Цвети, която е

...
Млада жена има нужда от нашата помощ. Цвети, която е
Коментари Харесай

Млада майка на близначета има нужда от помощ

Млада жена има потребност от нашата помощ. Цвети, която е единствено на 30 години и майка на петмесечни еднояйчни близнаци на име Емилия и Изабела, би трябвало да се бори за живота си, защото е диагностицирана с доста нападателен рак на гърдата.

Два месеца след раждането на близначките, когато дамата е очаквала да прекара най-хубавото време в живота си, гледайки бебетата си, тя е съкрушена, когато научава новината, че странната бучка, която лекарите по време на бременността ѝ я твърдят, че ще се махне с кърменето, оказа се нападателен израстък.

Поради агресивността на болестта, през последните шест месеца туморът е повишен близо 4 пъти от първичния обзор през януари 2022 година Окончателната диагноза е сложена през юли и Цвети е изпратена по неотложност за лекуване в клиника в Турция - болница Anadolu ~ В принадлежност към медицината на Джонс Хопкинс. Лечението обаче е прекомерно скъпо и не е по-силите на фамилията й.

Все отново лекарите в Турция са ангажирани и позитивни, че при подобаващото лекуване Цвети ще се възвърне изцяло.

Моля тези от Вас, които могат да оказват помощ с подаяние да го създадат, а който няма опция най-малко да показа информация за акцията. В момента битката е конкуренция и с времето, за това Ви апелирам за помощ!, моли неин сътрудник от университата. Може да подкрепите акцията през следния линк: Или да дарите непосредствено:

BG19UNCR70001523018941 Tsveta Dimitrova Serafimova - това сметка в BGN в УниКредитPayPal: @cvetiserafimova
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР