Млада жена и майка е попаднала в страховита ситуация, и

...
Млада жена и майка е попаднала в страховита ситуация, и
Коментари Харесай

Пиян влезе в двора на майка с дете, полицията не реагира

Млада жена и майка е попаднала в страховита обстановка, и то в личния си дом. Случката е от град Пещера. Жена била сама с 2-годишната си дъщеричка, когато в двора на къщата ѝ влиза чужд. Действието се развило измежду бял ден. Мъжът бил пийнал. Крещял и ритал домашните ѝ кучета. Майката подала сигнал на 112, откъдето я твърдят, че ще изпратят патрул, което за нейна изненада по този начин и не се случва.

„ Искам да изкажа голямото си отвращение от районно управление (на МВР) Пещера, и да попитам, към кого би трябвало да се обърна в следната обстановка. Днес следобяд в 15:15 влиза в къщи (в двора) мъж във очевидно нетрезво положение и стартира да крещи по кучетата ми. След което се върна, ритайки входната врата мощно и стартира да рита кучетата. Следователно аз съм сама жена в къщата с 2-годишната ми щерка, която спеше и се разсъни изплашена. Подавам сигнал на 112, при което ми споделят, че ще изпратят патрул и патрул по този начин и не пристигна. На кого мога да разгадавам в тази обстановка?, “ написа Васка М.

„ Те до момента в който дойдат, вие сте бита, из-на (не мога да изпиша тази отвратителна дума) и убита, това можеше да се случи, това е реалност, те не пристигнаха, и на кой може да разчитате, на един револвер и още по-добре на една пушка, и тогава да пристигна, какъв кеф да му стреляш по краката!, “ разяснява мъж.

„ Заключете си вратата, аз по този начин върша. С риска да Ви обидя, което по никакъв начин не е по този начин, ще Ви кажа че полицията не е слънце да огрее на всякъде. Съжалявам за случилото се, “ пиеш друга майка.

„ Реалността в този момент желае, всеки да има оръжие в къщата! И да правилно е, че не всеки път можем да разчитаме на полицията. “

„ Щом на полицията не можете да разчитате в подобен миг!? Нямам думи! “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР