Млада жена и 10-месечното й дете са били изгонени на

...
Млада жена и 10-месечното й дете са били изгонени на
Коментари Харесай

Изхвърлиха майка с 10-месечното й бебе от къща за гости във Варвара

Млада жена и 10-месечното й дете са били изгонени на улицата от собственичката на къща за посетители в черноморското селце Варвара, откакто е прекъсната предварително резервацията й, оповестява Bulgaria ON AIR.

Причината е, че хазяйката упреква младата майка, че развалила мебелите в новия й хотел откакто сложила котлон, с цел да готви на детето си.

От своя страна собственичката отхвърли да се е държала жестоко с гостите си и съобщи, че ще държи правата си в съда поради уронване на престижа и клюка.

Младата майка описа още, че хазяйката приключва предварително резервацията й, откакто упорства авансово непокътнатите две стаи за две седмици да бъдат заплатени незабавно. Впоследствие се оказало, че стаите в действителност не престават да се продават, даже когато били непокътнати и капарирани за две седмици.

Накрая тя уточни, че като конюнктура и база хотелът предлага положителни условия, само че отношението е това, което я е разочаровало, заради което счита да сезира Комисията за отбрана на потребителите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР