Млада жена е дала повече от £10 000, за да

...
Млада жена е дала повече от £10 000, за да
Коментари Харесай

Жена пръска £10 000, за да изглежда като котка - и казва, че никога не се е чувствала по-добре

Млада жена е дала повече от £10 000, с цел да наподобява като котка - тъй като усеща, че това ще помогне въодушевява другите.

Джолин Доусън, на 28, споделя, че „ в никакъв случай не се е чувствала по-добре “, откакто са й били инжекционни, с цел да й придадат зурла като на котка, и пробна процедура с нишка за окачване, с цел да разшири ноздрите си.

Снимките, изпратени от Джолийн на Mirror, демонстрират нейната трагична промяна, на която музикантът се реши, откакто почувства, че наличието й в обществените медии се нуждае от преустрояване. Тя употребява обществените медии, изключително за своите 18 000 почитатели в Instagram и в TikTok, с цел да повлияе на другите и счита, че котешкият външен тип ще въодушеви други младежи.

„ Никога не съм се чувствала толкоз себе си и в този момент се усещам удобно обявявам още веднъж в Instagram, от време на време без грим. Започнах лазерна епилация на външните ъгли на челото си, с цел да основа контур във формата на ухо и да основа място за подкожни импланти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР