Млада жена би шамари на шофьор на булевард "Цар Освободител"

...
Млада жена би шамари на шофьор на булевард "Цар Освободител"
Коментари Харесай

Агресивна снаха на знаков бизнесмен би шамари на млад шофьор на кръстовище в Русе /видео/

Млада жена би плесници на водач на бул. "Цар Освободител " в Русе. Грозният случай е станал нощес край Пантеона в града.
От фрагментите, оповестени в обществената мрежа се вижда по какъв начин жена крещи и бие плесници на водач поради пътен случай, написа "Дунав мост ".
Случаят наподобява е много внимателен, тъй като хората се опасяват да приказват за него. По неофициална информация, дамата била снаха на знаков локален предприемач, който към този момент е мъртвец.
Очевидци описват в обществената мрежа, че историята потегля с неподготвено съревнование пред ресторант "Пристан ". Момчето, което по-късно изяло няколко шамара, засякло нападателната кака и тя блъснала няколко ограничаващи колчета на пътя. Както виждаме на по-късен стадий от видеото, каката с джипа е догонила водача на кръстовището край Пантеона и там се стига до саморазправата на пътя. Отново по непотвърдена информация от чиновници на полицията, момчето е подало тъжба в Първо районно управление (на МВР) - Русе. Но казусът бил, че никой не желал да свидетелства, тъй като се страхували от фамилията на нападателната жена.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР