Млада жена беше ранена след катастрофа с глиган, озовал се

...
Млада жена беше ранена след катастрофа с глиган, озовал се
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Глобиха Михаела, ранена при катастрофа с глиган на АМ "Тракия"

Млада жена беше ранена след злополука с глиган, озовал се на автомагистрала "Тракия ", а след това я глобиха за несъобразена скорост.

В утринния блок на Нова телевизия Михаелва Иванова описа, че случаят е станал на 26 ноември вечерта, до момента в който се е прибирала към Бургас от София.

Дивото животно излезе на пътя. Опитах се да го избегна, само че не съумях. Спуках предна гума, колата се прекатурна и отиде в канавката, съобщи тя.

Михаела е била в колата с още двама души. Като спря да се върти автомобилът, се молех да сме живи и здрави. Те са единствено с натъртвания, аз съм с комоцио и раздрани вратни мускулни нишки и сухожилия.

След злополуката Михаела е санкционирана за несъобразена скорост. Движех се със 100-110 км/ч при позволена скорост на автомагистралата 140 км/ч, твърди младата жена.

От пътната организация споделят, че не са намерили никакви следи от диво животно на мястото, а защитната мрежа е била здрава.

Бащата на Михаела Станислав Иванов обаче е безапелационен, че това не е истина. След злополуката видяхме половин мрежа, имаше пътеки от преминаващите животни.

Понастоящем това е нова мрежа. Взел съм малко косми и кожа, полепнали по колата след злополуката. Ще заведа дело против институциите. Недопустимо е в 21 век да има диви животни по автомагистралите.

Трябва да се санкционират хората, които дават отговор за това нещо, акцентира мъжът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР