Млада жена бе ограбена в дома си в столичния кв.

...
Млада жена бе ограбена в дома си в столичния кв.
Коментари Харесай

Нагъл крадец обра жена в дома й, докато приспива детето

Млада жена бе ограбена в дома си в столичния кв. "Овча купел " от безочлив апаш, влезнал в къщата, до момента в който тя приспивала 4-годишното си дете.

Обирът е осъществен към 21:15 ч. на 16 септември.

На фрагментите от охранителните камери се вижда по какъв начин крадецът отваря заключената входна врата на двора, оглежда умерено и влиза в къщата, до момента в който собственичката Теменуга Калканова е на втория етаж и приспива 4-годишното си дете, съобщи bTV.

"Когато приспах детето, слязох на първия етаж и видях, че ми няма дамската чанта, както и две купи със събрани монети по 1 и 2 лв.. Тогава отидох и върнах записите на камерите и видях какво се е случило ", споделя Калканова.

Жената вика полиция. Криминалистите правят оглед и сформират протоколи. Няколко часа по-късно - към 4.30 ч. охранителните камери на къщата на Теменуга Калканова още веднъж засичат крадеца, който се е върнал. На фрагментите се вижда, че той е юноша.

Оказва се, че същата нощ са ограбени и нейни съседи, а това не е първият грабеж в квартала. По думите на Калканова, обирът в съседите й е осъществен към 2 часа същата нощ - на 16 против 17 септември, като е откраднат тв приемникът им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР