Млада французойка ще бъде изправена пред съда, защото е изхвърлила

...
Млада французойка ще бъде изправена пред съда, защото е изхвърлила
Коментари Харесай

Французойка изхвърли котката на приятеля си през прозореца

Млада французойка ще бъде изправена пред съда, тъй като е изхвърлила през прозореца котката на бившето си гадже, написа осведомителният портал „ 20minutes ”.
Инцидентът се е случил предходната седмица, когато някогашният любим на 22-годишната жена пристигнал да прибере движимостите си и пухкавия си питомец от намиращото се на деветия етаж жилище, съобщи БГНЕС.
Порталът оповестява, че обвинената се оплакала, че е станала жертва на домашно принуждение. Според първичната ѝ версия, котката се изплъзнала от ръцете ѝ.
Следствието открило, че събитията не са се развили тъкмо по този начин. Бившият другар е бил на улицата пред постройката, когато котката паднала на асфалта на няколко метра от него.
По-късно младата жена трансформирала показанията си и споделила, че котката почнала да я драска, когато тя почнала да я тръска през прозореца, с цел да подразни някогашния си другар.
Следователите считат, че и тази версия не е достоверна, а по-вероятно постъпката ѝ е била умишлена.
Младата жена ще бъде изправена пред съда за грубо отношение към животните, а правосъдното съвещание ще се състои на 3 декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР