Млада двойка, ангажирана с охраната на границата на Израел с

...
Млада двойка, ангажирана с охраната на границата на Израел с
Коментари Харесай

Млада двойка мина под венчилото, докато пази границата от нахлуване на „Хизбула“

Млада двойка, ангажирана с защитата на границата на Израел с Ливан, при положение на навлизане на бойци на " Хизбула ", реши през днешния ден да мине под венчилото.

Студентката Хила Елбаз, 25 година, и инженерът от Военновъздушни сили на Израел Кфир Асон, също на 25 година, е трябвало да се оженят през вчерашния ден, само че заради изключителния наряд, който получили и двамата на северната граница с Ливан, се наложи всичко, което към този момент било планувано, да се анулира.

Израелското държавно управление има опасения, че ливанската терористична формация " Хизбула " ще нахлуе страната сега, в който израелската войска започва сухопътната си акция в линията Газа.

Елбаз и Асон обаче решили да не разрешат на военновременната конюнктура и в частност на Хизбула да попречат на най-щастлия ден в живота им, заради което сватбата въпреки всичко се състояла, въпреки и с ден забавяне. За задачата от командването са решили да създадат компромис и да им разрешат да извършат брачния обред, с присъединяване на посетители и родственици, отбелязва английския " Дейли мейл ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР