Млада булка случайно станала свидетел на разговор между сестра си

...
Млада булка случайно станала свидетел на разговор между сестра си
Коментари Харесай

Булка отмени сватбата си, след като дочу разговор между сестра си и младоженеца

Млада младоженка инцидентно станала очевидец на диалог сред сестра си и годеника ѝ, което я принуди да анулира сватбата. Тъжната история за измяната бе разказана от самата булка в Reddit.

28-годишната Джейн била доста изтощена два дни преди личната си женитба и употребила всяка опция, с цел да си почива. В оня ден обаче се събудила от шепота на сестра си.

" Ами в случай че някой ѝ каже? ", чула тя гласа на сестра си Емили от прилежащата стая.

Джейн, която дремела на дивана, в началото не схванала защо си шушукат сестра ѝ и годеникът ѝ. Тя решила, че Сам ѝ приготвя изненада за сватбата, а Емили просто се тормози, че тя ще се провали.

Тъй като любознанието ѝ победило, решила да подслуша диалога на най-близките си хора и деликатно се доближила до вратата.

" Не разбирам какво си си мислил! И то с кого... С това приказливо мръсно момиче! ", яростно изсъскала Емили.

" Остави ме на мира, не бях на себе си! Уверявам те, че Джейн няма да узнае нищо! Кой ще ѝ каже? Само ти ни видя. Или може би искаш да разстроиш сестра си? ", отвърнал ѝ Сам.

" Ти си урод! И ме правиш съпричастна към тази нечистотия! Няма да кажа нищо на Джейн, единствено тъй като я обичам! А ти единствено пробвай да ѝ изневериш още веднъж ", заканила се Емили.

Приключвайки диалога, те отворили вратата и видели Джейн да ги гледа с отворена уста. В този миг бъдещата младоженка схванала всичко: Сам ѝ изневерявал, а Емили го прикривала. Сестрата ѝ и младоженецът споделили задоволително, с цел да разсеят всичките ѝ подозрения.

Джейн схванала, че е предадена от най-близките си хора.

Последвал заплашителен скандал. Сам се опитал да я измоли за амнистия и упреквал Емили, която не серпантина да повтаря, че е запазила безмълвие, с цел да не нарани сестра си.

Но сърцето на Джейн към този момент било разрушено, а доверието ѝ - предадено. Още същия ден тя отменила сватбата и отпътувала на пътешествието, на което двамата със Сам трябвало да отидат след сватбата.

Три месеца по-късно тя се преместила да живее в различен град, а връзките със сестра ѝ към този момент не били същите.

За да се възвърне, Джейн тръгнала на психотерапевт. След удара, който Сам ѝ нанесъл, тя към този момент мъчно се доверявала на мъжете и се страхувала от съществени връзки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР