Млада българка е намерена убита в Италия. Това е 30-годишната

...
Млада българка е намерена убита в Италия. Това е 30-годишната
Коментари Харесай

Трагедия на Ботуша: Млада българка открита с размазана глава, подозират проституция?

Млада българка е открита убита в Италия. Това е 30-годишната Николина Маринова. Тялото й е намерено през вчерашния ден в Плея ди Катания. Трупът е разпознат от мобилния екип на полицейското ръководство, които са създали съпоставяне с фотокопие на остарял документ на жертвата, оповестиха от локалната полиция, написа repubblica.it.

Според следователите, дамата може да е била забъркана в проституция. Николина е открита с пострадвания на главата и лицето си и имала следи от кръв. Когато е бил а открита, тя била облечена единствено с няколко облекла - сако и сутиен. Тялото ѝ е било голо от кръста надолу, облегнато на стена на плаж, като че ли просто е седяло измежду купчина от отпадъци. Видяно е от инцидентен екскурзиант, преминаващ през мястото.

Първите медицински проучвания, осъществени от лекар Каталдо Рафино, открили, че гибелта е настъпила преди най-малко три дни, като се изключва полово принуждение над жертвата. Разследващата група, ръководена от Антонио Салбаго, е направила кръстосани инспекции посредством системата Afis (пръстови отпечатъци.). В последна сметка, с помощта на контактите, даже с разнообразни посолствата, е била открита идентичност на дамата, оповестява catania.livesicilia.it Според локалното издание жертвата на закононарушението била облечена с пуловер и яке, а от кръста надолу била гола. Вероятно трупът на Николина Маринова бил прикрит под купчината с отпадък още от предишния петък. Проверява се и версията дали убитата не е била обвързвана с проституция. Прокуратурата в Катания е образувала дело за следствие за ликвидиране, чака се аутопсия.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР