Млада австралийска майка сподели как е срещнала мъж в Tinder

...
Млада австралийска майка сподели как е срещнала мъж в Tinder
Коментари Харесай

Жена роди бебе само след 4 срещи с мъж от Тиндър

Млада австралийска майка показа по какъв начин е срещнала мъж в Tinder и той е отишъл с нея да ражда, единствено след четири срещи.

Алиса Джейн от Куинсланд се срещнала с 25-годишния Макс, с който се срещна посредством Tinder, единствено осем седмици преди да роди. Въпреки това той хукна с нея към болничното заведение до момента в който ражда и остана при нея й новородения й наследник Оли.
външна реклама


Вниманието и поддръжка на Макс към Алиса даже накара медицинските сестри да помислят, че той е бащата на Оли, написа „Дейли Мейл.


Във видео, оповестено в TikTok, Алиса, едвам на 20 години, изясни, че е трябвало да вземе Макс от летището след работно пътешестване, когато водите й изтекли.

„ Изпратих му SMS и споделих, че доста скърбя, че ще би трябвало да се прибира самичък, само че водите са ми изтекли. Той написа добре, прибра се да остави багажа и пристигна при мен у дома. Точно тогава майка ми отсъстваше, беше на отмора и Макс реши да остане с мен през цялата седмица, така као имах контракции. Всеки път, когато мислех, че раждам той ме караше до болничното заведение да ме прегледат и след това назад до у дома. Взе си опуска цялата седмица, с цел да остане с мен.
Майката на Алиса беше с нея в родилна зала, когато й се наложи незабавно цезарово сечение. Макс чакаше обезпокоително извън и сподели, че това е „ най-стресиращият миг в живота му “.
Младата майка сподели, че Макс е взел още една седмица отпуск, с цел да бъде до нея, до момента в който тя е в следродилното поделение, а Оли е в отделението за интензивно лекуване за новородени (NICU).

„ Всеки път, когато влизахме в отделението за интензивно лекуване, сестрите си мислеха, че той е бащата, само че той в никакъв случай не е казвал друго “, сподели тя.



„ Бях на 19 и имах новородено бебе и нямах визия какво да върша, а Макс остана с мен и той се научи на всичко с мен. И двамата нищо не знаехме, бяхме дружно, когато се учехме по какъв начин се сменят памперси и се преоблича бебе.



Алиса споделя своето прекарване с Оли и Макс в TikTok и е спечелила големи почитатели и милиони гледания.

Тя и Макс към момента са дружно и доста консуматори са впечатлени от неговата безрезервност и поддръжка.



„ Медицинските сестри бяха прави, той несъмнено е бащата “, гласеше един от мненията.



„ Това е толкоз благо! Надявам се някой ден да се омъжиш за този мъж! – сподели различен.



„ Момичетата в никакъв случай не чакат нищо по-малко! Макс е върха. Намерете и вие подобен като Макс!“ разяснява трети.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР