Млада аржентинка беше осъдена на 13 години затвор за опит

...
Млада аржентинка беше осъдена на 13 години затвор за опит
Коментари Харесай

13 г. затвор за млада архитектка, отрязала пениса на любовника си с лозарска ножица

Млада аржентинка беше наказана на 13 години затвор за опит за ликвидиране, откакто отрязала пениса на любовника си с лозарска ножица, съобщи Франс прес.

28-годишната архитектка Бренда Баратини беше приета за отговорна от правосъден състав в град Кордоба.

"Съжалявам за постъпката си, не съм желала да умъртвявам никого. Пропилях живота си, желая да продължа естественото си битие! ", проплака подсъдимата, преди да чуе произнасянето на присъдата.

По време на процеса младата жена призна, че желала да отмъсти на колегата си, само че не и да го убие. Той се отнесъл към нея като с трофей и споделил интимни видеозаписи с нея със свои другари.

"Това разсипа живота и кариерата ми! ", довери Бренда Баратини. Адвокатът ѝ Иван Сирони ще апелира присъдата. "Никога до момента в историята на аржентинското правораздаване не е имало присъда за опит за ликвидиране поради пострадване на пенис! ", съобщи юристът.

Потърпевшият Серджо Ф. свидетелства, че Бренда му сложила капан на 25 ноември 2015 година. Тя привързала очите му като за еротична игра, преди да употребява лозарската ножица. Серджо съумял да напусне жилището на любовницата си благодарение на съседите, макар че изгубил доста кръв.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР