Млада американка си мислеше, че има хранително отравяне, но когато

...
Млада американка си мислеше, че има хранително отравяне, но когато
Коментари Харесай

Патриша мислеше, че има хранително натравяне, но истината бе повече от шокираща

Млада американка си мислеше, че има хранително отравяне, само че когато за следващ път влезе в тоалетната, остана като шокирана, осъзнавайки същинската причина за неразположението си. 9 месеца в утробата й растяло бебе и тъкмо в този миг то почнало да се ражда, пише jenata.blitz.bg.

Първескинята Патриша Крауфорд, която карала скрита (цветна) бременност, цяла нощ се чувствала доста зле. Жената обаче решила, че неразположението й се дължи на нещо, което е яла по-рано денем. Истинската причина за положението й се оказала напълно друга и въобще не ставало дума за хранително отравяне. Просто госпожа Крауфорд почнала да ражда. Тя нямала никаква визия, че е бременна, до момента в който за следващ път не влезнала в тоалетната и синът й Джеймс не почнал да се ражда.

" Когато отидох отново до тоалетната, внезапно се появи бебето ", споделя брачният партньор й Евън. 



" Беше тъкмо като: " О, Боже мой. Какво ще вършим? ", споделя младата майка пред локален ефирен канал. 

Появата на бебе било последното нещо, което тя и брачният партньор й очаквали да се случи на 28 март. На тази дата се навършвала една година от неочакваната кончина на татко й. " Нямахме пелени, нито кърпички, нито облекла. Нищо ", прибавя тя. 



Госпожа Крауфорд признава, че от самото начало не е забелязала никакви съществени признаци, които да й подскажат, че е бременна, макар че със брачна половинка си правели опити да имат дете. Понякога се оплаквала от смутен корем, само че единствено толкоз.  През последната година просто гледала да не мисли за непредвидената гибел на татко си.

" Живеех ден за ден и гледах да съм заета с допустимо най-вече неща ", споделя тя.



Бебето се ражда в деня, в който се навършвала година от гибелта на татко й. Момчето е кръстено на починалия си дядо Уилям Джеймс. То се появява на бял свят в 5 часа сутринта - тъкмо когато починалият му дядо е ставал, с цел да отиде на работа.  " Мисля, че сестра ми го сподели най-добре. Тя съобщи, че татко ми е слязъл от небето и е споделил: Вече няма да си тъжна на 28 март ", споделя разчувстваната Патриша. 

" Не е ли това най-хубавото нещо на света? ", приключва щастливата майка.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР