Млад тиктокър се самоуби на живо в социалната мрежа. 23-годишният

...
Млад тиктокър се самоуби на живо в социалната мрежа. 23-годишният
Коментари Харесай

Млад тиктокър се самоуби на живо в социалната мрежа

Млад тиктокър се самоуби онлайн в обществената мрежа. 23-годишният Винсент Пличи от Болоня постави завършек на живота си в понедельник пред очите на многочислените си почитатели. Той беше косплейър и почитател на американката видеоигра Call of Duty, прочут с прозвището Inquisitor Ghost. 

По време на живото лъчение негов обожател позвънил на незабавния телефон, с цел да повика кола за спешна помощ. Намесил се и бащата на момчето, който счупил прозорец в дома му, с цел да го избави, само че реакцията му се отказала закъсняла. 

Следователи разнищват аргументите довели до трагичното самоубийство. В TikToK се появиха доста видеоклипове, които описват, за какво Винсънт Пличи посегна на живота си. Според тя момчето е било засипано от оскърбителен обвинявания в мрежата. 

Жертва на кибертормоз 

В нета се появиха редица свидетелства, съгласно които профилът на Винсънт в TikTok е би прихванат от момиче, което излъгало за възрастта си. Неизвестната дама пособия на момчето да инсталира клиповете, които той пускал в мрежата. По-късно мадамата го обвинила в тормоз и Винсънт и провокирала лавина от отрицателни мнения и актове на ненавист против него. 

  " От този миг той беше засипан с обиди, закани и вербално принуждение от всевъзможен тип, което го принуди да се отдалечи от профила си за непрекъснато “, написа Андреа Суергиу, админ на " La casa dei videogames “, представен от " Телеграф ".

" Ужасна история, която ни се желае да разкажем, единствено с цел да се опитаме да повишим осведомеността на всички тези, които четат за това по какъв начин даже през днешния ден онлайн тормозът е кадърен да дестабилизира най-крехките мозъци и да постави завършек на един живот “, написа уебсайтът “Powned ".

Тиктокъри и косплейъри от цялостен ​​свят са възмутени и страдат за трагичния завършек на Винсънт. " Той беше положително, откровено момче и постоянно подготвен да утеши другите “, споделят те в мрежата. 

Винсънт беше заровен в Чертоза - гробището на Болоня с будистки обред. 

“Той беше прекомерно добър за този срамен свят ", безапелационен почерненият татко на тиктокъра.  

" Здравей обич моя, през днешния ден ще се сбогувам с теб за финален път, даже не мога да мисля за това, болката е прекомерно огромна. Когато се роди, ти ме направи мъж и аз се пробвах да бъда най-хубавият татко, който можеш да си пожелаеш, само че това не беше задоволително, с цел да те защищити от злото, което прониква в това общество, и апелирам за амнистия, в случай че не съумях да направи повече ", са част от думите на опечаления баща. 

Карабинерите от компанията Bologna Centro се пробват да стигнат до повода за нещастието и към този момент са изпратили информация до прокуратурата.

 23-годишният юноша е оставил записка, в която се извинява на татко си за постъпката си и го моли да гледа котката му. Профилът на момчето в TikTok, който има съвсем 100 хиляди почитатели, е блокиран. Всички обществени профили, забъркани в тази аферата, също са недостъпни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР