Млад пловдивчанин е задържан в полицията за палеж на къща.

...
Млад пловдивчанин е задържан в полицията за палеж на къща.
Коментари Харесай

21-годишен подпали къща в Кършияка, двама младежи пречат на пожарникарите да я загасят

Млад пловдивчанин е арестуван в полицията за палеж на къща. За пожара било обявено към 2:40 през нощта през вчерашния ден на тел. 112. Гражданин обяснил, че гори необитаема къща на ул. „ Панагюрище “.
Прочетете още
Незабавно натам са ориентирани екипи на пожарната и Трето районно управление (на МВР). Намясто пожарникарите се сблъскали с извънредно отношение от страна на двама младежи, които пречели на работата им. Въпреки това огънят е сподавен.

След бързите оперативни и издирвателни дейности е открит подпалвача - 21-годишен мъж от Пловдив. Той е с престъпни регистрации и прочут със бездомнически метод на живот. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 331, алинея 1 от Наказателен кодекс. Отведен е за едно денонощие в полицейския арест. З

Заедно с него били отведени и другите двама младежи – на 18 и 21 години, които показали пренебрежение към отзовалите се на сигнала пожарникари и с неприемливото си държание затруднили работата им. За хулиганската демонстрация против причинителите е формирано досъдебно произвеждане. Предстои събраните материали да бъдат импортирани в Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР