Млад перничанин се изправя пред правосъдието за управление на нерегистрирано

...
Млад перничанин се изправя пред правосъдието за управление на нерегистрирано
Коментари Харесай

Арестуван: Каскадьор от Перник язди нелегално АТВ

Млад перничанин се изправя пред правораздаването за ръководство на нерегистрирано моторно транспортно средство и незаконно разстройване на работата на полицейските управляващи. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Случаят е от 5 май т.г., когато на ул. " Софийско шосе " в миньорския град e спрян за инспекция 22-годишен гражданин управлявал АТВ. Органите на реда откриват, че моторното транспортно средство не е записано по надлежния ред. Водачът му се опитал да осуети инспекцията, отказал да показа документи и отправил закани към служителите на реда.

Впоследствие извадил и нож, след което избягал. По-късно е арестуван. Младият мъж е притеглен като обвинен по член 345, алинея 2 и 270, алинея 1 от Наказателния кодекс. Работата продължава взаимно с прокуратурата. 

През февруари т.г. 23-годишен гражданин на прилежащата община Брезник също бе открит да ръководи нерегистрирано АТВ с неустановени номера на рамата и мотора. Младежът бе арестуван за 24 часа с полицейска мярка и против него бе стартирано бързо произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР