Млад охранител е намерен мъртъв в шахта в бившия партиен

...
Млад охранител е намерен мъртъв в шахта в бившия партиен
Коментари Харесай

Млад охранител е открит мъртъв на строежа на новата сграда на парламента

Млад охранител е открит мъртъв в шахта в някогашния партиен дом, където сега се строи новата постройка на Народното събрание. Инцидентът е станал в нощта против 8 юли, а тялото на 25-годишния Даниел Тасев е намерено след два дни търсене по сигнал на близки на момчето. От Министерство на вътрешните работи работят по хипотезата за трудова акцидент, оповестява Би Ти Ви.

Охранителната компания е " Дефанс консулт ". Според Търговския указател и Сметната палата преди няколко години съучастник в нея е сегашният заместник-министър на труда и обществената политика Султанка Петрова, която в предходния мандат бе народен представител от Патриотичния фронт. Пред Би Ти Ви Петрова сподели, че в този момент в компанията на високо равнище работи брачният партньор й Петю Петров.

Според работодателя на умрелия охранител във съдбовната нощ по неизяснени аргументи той е напуснал поста си, с цел да приказва със чиновник на Националната работа за защита (НСО). Шахтата, в която е открито тялото, е отвън обсега на камерите.

Близките на починалия упорстват да се изяснят всички условия към гибелта му. Те се тормозят, че информацията ще бъде скрита.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР