Млад модел, избран за най-красивият мъж в Италия, изненада феновете

...
Млад модел, избран за най-красивият мъж в Италия, изненада феновете
Коментари Харесай

Защо най-красивият мъж в Италия иска да стане… свещеник?

Млад модел, определен за най-красивият мъж в Италия, изненада почитателите си, като разгласи, че влиза в семинария. Той възнамерява да стане духовник.

В ход, който би могъл да подкрепи отслабващия блян на Католическата черква да набира свещеници, 21-годишният Едоардо Сантини сподели, че сменя манекенството, танците и актьорското майсторство за живот като човек с облекла.

„ Няма да изоставя всичките си пристрастености, просто ще ги изживея по друг метод “, сподели той във видео в Instagram.

В него се редуваха изображения, на които той театралничи като модел и коленичи пред олтар.

Сантини, който е израснал покрай Флоренция, бе стана звезда през 2019 година На 17 години той беше определен за най-красивия мъж на Италия. Оттогава неговите изявления в Instagram смесват негови фотоси като модел с мисли за вярата.

„ Тази година открих същинската черква, която смятах за мъртва “, написа той през 2022 година

Това лято, до своя пикантна фотография, той разкри, че се бори с положителното и злото. Сантини цитира певицата Уитни Хюстън. „

Най-големият демон съм аз. Аз съм или най-хубавият ми другар, или най-големият ми зложелател ”, написа той.

Обявявайки влизането си в свещеничеството през уикенда, той сподели, че размишлява върху религията и Църквата от дете.

„ Страхувах се да навляза по-дълбоко. Миналата година, с цел да направя първата крачка, отидох да пребивавам при двама свещеници. Това беше най-красивото прекарване в живота ми ”, изясни той

Неговата значима смяна в метода на живот ще бъде добре пристигнала вест за Църквата. Тя е обучила едвам 2103 нови свещеници в Италия през 2019 година, което е спад с две трети от 6337 през 1970 година

„ Очевидно някои хора приказват за мен зад тила ми. Други нямат проблем да ми кажат, че съм ги разочаровал, както вътре, по този начин и отвън фамилията ми “, казна Сантини. „ Но други ме поддържат, вярващи и невярващи.

„ Ще стана ли духовник? Не знам, тук съм, с цел да открия ”

“Но направих стъпката, която ме тероризира, която ме спря най-сетне да бъда себе си. Готов съм да кажа, че направих неточност. Сигурен съм, че няма да скърбя, тъй като в този момент мога да извикам: „ Аз съм Едоардо, аз съм на 21 и съм благополучен “, споделя още той.

Полагането на клетви може да не попречи на Сантини да търси звезда в Италия. Пеещата сицилианска монахиня Кристина Скучиа завоюва контракт за запис и обиколи света след присъединяване в италианско телевизионно шоу за гении. Тя има 165 000 почитатели в Instagram против 7000 на Сантини.

Красивите свещеници от дълго време са търсени за Calendario Romano, календар, включващ pin-up духовник за всеки месец. Той се продава доста в туристическите магазини към Рим и беше раздаван на Световния ден на младежта, проведен от Ватикана.

„ Тялото е подарък, дано се възползваме от него, само че го поставете в услуга на духа “, написа Сантини предходната година в обява, включваща своя фотография в транспарантна тениска.

„ Ще разберете, че няма недостатъци, тъй като всички сме отблясъци на Бог. “

Източник: The Times

Още вести четете в категорията Живот. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР