Млад, малко глупав и изключително неопитен крадец задигна оборота от

...
Млад, малко глупав и изключително неопитен крадец задигна оборота от
Коментари Харесай

Познавате ли този нагъл до безобразие младеж от Бургас?

Млад, малко малоумен и извънредно некомпетентен апаш отмъкна оборота от кафемашина в центъра на Бургас, оповестява " Флагман ". За случая алармира притежателят на веднинг автомата. Прагът му на толерантност към този момент мина всички граници, откакто за две седмици два пъти бе обран. При всяко едно от похищенията са откраднати сред 300 и 400 лв. на монети, нанесени са вреди за още толкоз.

И двете обири са с един почерк, безапелационен е притежателят. Той даде запис от второто взломяване на кафемашината.

От фрагментите се вижда по какъв начин младо момче, с качулка, растеж към 170-175 см, се пробва да измъкне оборота. Кражбата прави в тъмната част на денонощието. Впечатление прави, крадецът е доста страхлив и некадърен. Той се отдръпва виждайки приближаващия автомобил, а по-късно още веднъж се връща и също толкоз несръчно със мощ се пробва да разбие машината и да стигне до касата.

В един миг взема пръчка или различен изострен предмет и стартира да рови в автомата. След 10 несполучливи опита измъква касата и изчезва.

Собственикът се надява крадецът да бъде разпознат, той към този момент е подал сигнал в полицията и моли за подпомагане всеки, който познава младия мъж да алармира на телефон 112

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР