Млад мъж загина при ужасяващи обстоятелства при трудова злополука край

...
Млад мъж загина при ужасяващи обстоятелства при трудова злополука край
Коментари Харесай

Млад мъж загина след ужасяваща трудова злополука край Варна, остави две деца сираци

Млад мъж почина при ужасяващи условия при трудова акцидент край Варна, научи Varna24.bg

От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая. Трагедията се разиграва на 18 април тази година в завод за преправка на замразена риба във варненското село Въглен. Сигнал за случая е подаден в 17.55 часа. 

Метална рампа с натоварена на нея 1 звук замразена риба пада и затиска двама служащи. Единият от ранените е извадил шанс и е единствено фрактура.

Вторият мъж обаче, на 45 години от Варна, е отведен в доста тежко положение и заплаха за живота в болница. Работникът е бил с жестока коремна контузия, кръвоизлив и фрактура на крайниците. Въпреки незабавната оперативна интервенция и усърдие на медиците, служащият е изгубил борбата за живота си. 

Мъжът оставя две деца сирачета. Съпругата му, близки и другари, към момента са в потрес от загубата. Тепърва майката би трябвало да се оправя с разноските по развъждането на децата и преодоляване на прочувствената контузия за фамилията. 

Всеки, които желае да помогне, може да се обади на публицистичния ни телефон 0888 532624 , с цел да получи информация по какъв начин да подари средства в помощ на почерненото семейство. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР