Млад мъж сподели за грозна кражба.Той услужвал с храна на

...
Млад мъж сподели за грозна кражба.Той услужвал с храна на
Коментари Харесай

Той им помогна, а те го обраха СНИМКИ

Млад мъж показа за грозна кражба.

Той услужвал с храна на нуждаещи се, които просели, против дребни услуги. Този път стара жена, съпроводена от дете, обаче решила да задигне телефона на мъжа.

Случаят се разиграл при обект за бързо хранене, намиращ се в столичния Студентски град. Всичко станало измежду бял ден на 26 февруари.

" Идват и ни молят за ястие, при което им споделих да оберат падналите бележки от предходни клиенти и ще им направя хот-доци и се почна едно спорене ", споделя Енес Н. Той добавя, че някъде тогава бил отмъкнат и мобилният телефон. Като споделя и фрагменти, на които се вижда устройството, прилежно прибрано в джаба на дамата.

Той употребява обществените мрежи, с цел да опита да открие причинителите на похищението.

Вижте цялата му обява:

" Здравейте, на 26.02 ми беше откраднат телефона от " Го грил ", Студентски Град. Постоянно има " такива " (такива тъй като до момента съм ги карал да оберат 5-6 бележки и да им направя нещо за ядене).

Случаят не беше доста друг. Идват и ни молят за ястие, при което им споделих да оберат падналите бележки от предходни клиенти и ще им направя хот-доци и се почна едно спорене, при което по-възрастната е съумяла да се добере до телефона ми, лиши ми към 2-3 минутки да се осъзная, само че към този момент диря от тях нямаше. Звънял съм на 112 само че не мисля че ще ги открият в точния момент. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР