Млад мъж скочи от великотърновски хотел, а на сащисания персонал

...
Млад мъж скочи от великотърновски хотел, а на сащисания персонал
Коментари Харесай

Младеж скочи от втория етаж на търновски хотел, бягайки от зли духове

Млад мъж скочи от великотърновски хотел, а на сащисания личен състав съобщил, че… бил подгонен от „ зли духове “. Минути по-късно, все едно нищо не се е случило, се върнал в хотела и изискал да му отворят стаята, с цел да спи.

Инцидентът е станал в нощта против четвъртък, оповестява " Борба ".

„ Случаят ни изненада доста. Младежът е скочил от втория етаж, който обаче поради денивелацията е на повече от 7 метра. За благополучие, е уцелил пряспа сняг и по този начин се е отървал от пострадвания. След като се хвърлил, е влезнал назад и от рецепцията изискал авариен ключ, тъй като другият останал вътре в стаята му. Не мога да си показва какво би се случило, в случай че не бе паднал в снега “, описа притежателят на хотела предприемачът Красен Маслянков. Той добавя, че до момента не е имало сходен случай.
22-годишният мъж наема стая и заплаща авансово. С държанието си въобще не събудил съмнение. По време на пребиваването си не бил гръмък и не е тормозил останалите посетители на хотела, който се намира в централната част на града, под великотърновския пазар.
„ Нямаше причина да не го пуснем да влезе назад. Човекът си е платил. Не мога да кажа какви са били претекстовете му и дали има психическо заболяване, религиозни подбуди или повода е друга, само че изглеждаше изцяло съответен и естествен “, разяснява Маслянков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР