Млад мъж се оплака от служители на охранителна фирма, които

...
Млад мъж се оплака от служители на охранителна фирма, които
Коментари Харесай

Безумие в "Лозенец": Охранители с джип запушиха кола, защото... пушели

Млад мъж се оплака от чиновници на охранителна компания, които са се държали жестоко, след което са го следили с автобомила си. От охранителната компания отхвърлят това да е правилно.

Малко след среднощ Росен Шарков и негов другар са блокирани пред магазин в столичния квартал "Лозенец ". Автомобил на охранителна компания е паркирал пред тяхната кола.

"Аз ги помолих най-учтиво да реалокират джипа. След следващия им отвод, тъй като трябвало да си изпушат цигарата, им споделих, че бързам. Качих се в автомобила, те ме напсуваха, наплюха ме ", описа Росен, представен от Bulgaria ON AIR.

От охранителната компания отхвърлят да е имало храчене.

"Нашите чиновници ще бъдат осъдени, в случай че са влезнали в някаква вербална война с индивида. По техни думи е имало провокативно държание, те не е трябвало да дават отговор на това държание ", уточни Антон Великов от "Делта Гард ".

Управителят на охранителната компания се е свързал с Росен и макар че отхвърля огромна част от неговата версия, му заречен опрощение.

Въпреки това пострадалият, който е неотдавна дипломирал се правист, ще пусне тъжба до наказателното поделение на Софийския областен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР