Млад мъж проси, за да даде надежда за живот на

...
Млад мъж проси, за да даде надежда за живот на
Коментари Харесай

Петьо не иска нищо друго, иска само кучето му да оцелее СНИМКИ

Млад мъж проси, с цел да даде вяра за живот на кучето си. Тъжният случай е от Варна, а за него споделя Александира С., която попаднала на Петьо и неговия болен домакински любим.

Всички подминавали двойката собственик и неговията четириног, евентуално подозирайки машинация. Но Александра решила да го заприказва, а по този начин схванала тъжната причина, която го принудила да стои вън.

Мъжът към този момент месец е без дом и живее при разнообразни свои другари. Справя се без телефон и интернет. Кучето, което е легнало в него на пейката, развило асцит - извънредно струпване на течност в корема. Състояние, налагащо незабавна интервенция. Именно за неговото лекуване той събира и пари.

" Петьо е доста смутен, не желае нищо друго, желае единствено кучето му да оцелее! ", написа Александра. Мъжът обиколил разнообразни клиники във Варна, където се оказало, че първичното лекуване коства към 100 лв.. Варненката прецизира, че е проверила думите му и Петьо в действителност е бил там.

  " Момчето плака, доста обича кучето си. Не е наркоман или алкохолик, нито пък работи за някой различен. Попитах го, не желае нищо, добре е, желае единствено кучето му да получи лекуване. От през днешния ден има събрани към 15 лв. на монетки ", споделя Александра.

Тя споделя историята на Петьо и кучето му във Фейсбук. Илюстрира описа си и със фотоси, на които се вижда кучето с издут стомах, легнало в скута на стопанина си. Жената добавя че не събира средства за мъже и не обикаля ветеринарните клиники с него. Но приканва всеки, който желае да помогне един човек да избави правилния си приятел, да помогне. Като откри мъжа, който седи към страдата на съда. Тя отбелязва, че той е всекидневно там, като си потегля към 19 часа - с цел да не студува кучето.

Тъжният роман трогва мнозина, които желаят да оказват помощ. Други оскават скиптични - припомняйки си грозни истории за корист с човешката добрина.

Цялата обява на Алекснадра, споделена в обществената мрежа, вижте тук:

Александра С.

" Моля ви хора, дано помогнем на Петьо. Останал е без дом, няма си никой и нищо, има си единствено кученце, което незабавно би трябвало да се лекува. Петьо е доста смутен, не желае нищо друго, желае единствено кучето му да оцелее!

Минавайки около операта, попаднах на човек, който събира пари за лекуването на кучето си. Всички го подминаваха и евентуално като мен са си помислили, че е някаква машинация и че кучето е упоено. Заговорих го, споделя се Петьо. Преди месец е останал без дом и от този момент живее при разнообразни другари. Няма нито телефон, нито номер, нито интернет или Facebook.

Има си единствено кучо, който има асцит (задържане на течности в корема) и се нуждае от незабавно лекуване, другояче ще си отиде в страдания. Ходил е в разнообразни клиники, споделили са му към 100 лв. за първични проби, настрана лекарства и стационар, защото би трябвало да се източва течността. Обадих се в клиниките, в действителност ги е посещавал, не лъже. Момчето плака, доста обича кучето си. Не е наркоман или алкохолик, нито пък работи за някой различен. Попитах го, не желае нищо, добре е, желае единствено кучето му да получи лекуване. От през днешния ден има събрани към 15 лв. на монетки. Публикувам фотоси с негово разрешение.

Умолявам всеки, който има предпочитание, да помогне на Петьо. Каза, че всеки ден по през целия ден стои до операта (срещу съда). Тръгва си към 7, с цел да не замръзне кучето.

Не съм медиатор на Петьо, не обикалям по клиниките с него и не групирам пари за лекуването на кучето. Ако някой желае да подари, дано се срещне с момчето на място. Добър човек е, само че доста печален. Обещах му да обявявам пост във " Facebook " с вярата някой да се отзове за лекуването. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР