Млад мъж оцеля при катастрофа, а сега издирва спасителите си,

...
Млад мъж оцеля при катастрофа, а сега издирва спасителите си,
Коментари Харесай

Оцелял при катастрофа, издирва спасителите си

Млад мъж оцеля при злополука, а в този момент търси спасителите си, които са го извадили от горящия автомобил.

Точно на Коледа Тончо Тодоров пътува от село Одринци към Добрич.

" Тръгнах да ги заобикалям дупките, имаше една в ляво и една в дясно, то пътят е покруса като цяло. И потеглих да ги страня, обаче изтървах кормилото и от там нататък нищо не помня. Помня единствено, че се чу " дум " при удара и съм изгубил схващане. Оттам спирам в канавката и автомобилът в същото време се възпламенява. Даже не помня по какъв начин съм си отворил врата ", описа Тончо Тодоров. 

Свидетели на пламъците стават Вълчан и Дияна. 



" То беше нещо извънредно. Аз единствено като видях и в колата му крещя: Вальо, скачай, скачай, отивай. Той единствено драпаше с ръцете и викаше - Помощ пламтя, помощ пламтя ", спомня си Дияна Вълчанова. 

" В момента, в който аз стопирах колата, след мен стопираха две момчета. Млади, красиви и безстрашни момчета. Ние, като отидохме, колата към този момент потегли пъклен да гори ", описа Вълчан Вълчанов.  

 Тримата мъже съумяват да изтеглят Тончо на безвредно място. След като ужасът от случая поотминал, младият мъж с пост в обществените мрежи потърси спасителите си.

" Трима са били, единият го открих Вълчан, второто момче го открих, остана ми третият да намеря, да му благодаря персонално ", написа Тончо Тодоров.

И двамата мъже са безапелационни, че причина за злополуката е неприятното положение на пътя. От АПИ споделиха за bTV, че секторът не е главно ремонтиран от десетилетия. През лятото е изкърпена настилката, само че все пак правата е неравна.

Предстои запълване на дупките със студена асфалтова примес, с цел да се обезпечи сигурност на придвижването през зимните месеци. За план за ремонт следващата година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР